De minilening: klein kapitaal, al beschikbaar vanaf 18 jaar!

Als jongere heb je ook heel wat kosten te betalen. Je studies en hobby’s kosten heel wat geld. En waar moet je dat geld steeds vandaan halen. Je familie stopt je af en toe wat toe, feestdagen en je verjaardag zijn dagen waar je naar uitkijkt. Maar dat is niet altijd voldoende om je kosten te dekken. Ook vakantiewerk en weekendjob zijn gelden die je snel opmaakt aan andere zaken. En soms heb je dan eens wat extra nodig als de situatie daar om vraagt. Een minilening vanaf 18 jaar is hier de oplossing. Banken laten toe om een 18 jarige een minilening toe te staan. Hoe dat allemaal in mekaar zit ontdek je in volgend artikel.

Start hier de aanvraag van je minilening!

Banken heb je bij overvloed die minileningen aanbieden. Ook voor 18 jarigen die in geldnood zitten. Iedereen kan een financieel moeilijk moment meemaken en dus hebben banken een oplossing hiervoor aangeboden. Minileningen gaan over een bedrag van 50 tot 1000 euro. Dat lijkt niet veel, maar is vaak wel voldoende om een factuur te betalen of een dringende betaling te doen. Uiteraard betaal je kosten bij zo een minilening, maar het handige is dat die al vast liggen. Er is geen kostenpercentage waar je rekening moet mee houden, maar wel de vaste kosten. Die vaste kosten kan je in een gesprek in bankkantoor te weten komen, of via het internet kijken. Elke bank heeft een uitgebreide website waar je ook alle informatie en voorwaarden lezen. Je merkt misschien ook dat de afhandeling snel in orde kan zijn. Nog een voordeel als je snel geld nodig hebt, de minilening is op een kwestie van weinig tijd in orde. Je kan dus zeer snel over het geld beschikken.

Als 18 jarige heb je ook kosten, zelfs al heb je nog geen eigendom zoals een woning of een auto af te betalen. De kosten die je maakt zijn van een andere orde. Maar dat wil niet zeggen dat je een betaling moet uitstellen daarom. Je gsm abonnement betalen is even belangrijk als eender welke andere reden. Laat dus niet na naar een bank te gaan, ook als 18 jarige heb je het recht een minilening aan te vragen. In een kantoor of via de website kan je het nodige doen om alles in orde te maken. Het overmaken van je gegevens en zo de aanvraag in orde maken. Als de bank groen licht geeft krijg je snel het geld op je rekening. Denk er wel aan dat je op zeer korte termijn ook moet terug betalen. Bij een bedrag van 50 euro gaat dit over ongeveer 14 dagen. Dat is de tijd die je na het ontvangen van het geld hebt om het ook al terug te betalen. Het is een klein bedrag dus de bank wil niet dat je maanden hebt om dit af te betalen.

Start hier de aanvraag van je minilening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: geld lenen kost ook geld.