Start hier de aanvraag voor je minilening!

lening

Het kan je wel eens overkomen dat je een onverwachte aankoop moet financieren. Je hebt niet altijd het geld voor handen en de onverwachte kost moet zo snel mogelijk betaald worden. Dan kan je een minilening aanvragen. Een handige en snelle oplossing om een klein bedrag te lenen en terug te betalen op een periode van maximum 12 maanden.

Vraag hier een minilening aan!

Een lichte aanrijding met je auto, een lek in huis, de boiler die het laat afweten. Allemaal onverwachte kosten die je best zo snel mogelijk laat repareren. Een huis met koud water is helemaal niet prettig, je mist al snel het comfort van het warme water. Een wagen met een deuk lijkt niet zo erg, tot het begint te roesten, dan tast het je volledige auto aan. En ga zo maar door. Het lijken allemaal niet echt de grootste problemen, maar als ze gebeuren dan ga je toch even nadenken over de oplossing die je moet bedenken.

Sommige gezinnen of alleenstaanden hebben het nu eenmaal niet zo breed. Daar is niets mis mee uiteraard, maar als je dan met een onverwachte kost zit, dan moet je ergens wel het geld vandaan toveren. Familie of vrienden kunnen altijd helpen, maar als ook zij geen oplossing hebben, dan kan het een zeer lastige situatie worden. Daarom is een minilening wel een goed idee. Zo heb je het geld toch snel ter beschikking en je kan het over een termijn van enkele maanden terug betalen, helemaal op jouw tempo.

Een minilening kan van zo een 300 euro tot 2500 euro gaan. Toch al een aanzienlijk bedrag waarmee je toch al een serieuze panne kan betalen. Er zijn wel enkele voorwaarden verbonden alvorens je het geld van een minilening op je bankrekening bijgeschreven zal zien. Zo is een eerste voorwaarde dat je de bank zekerheid kan bieden dat je de minilening ook kan terug betalen. Daarvoor zal je dus een bewijs van werk en van vast inkomen moeten voorzien. Een loonfiche kan hier al een oplossing bieden en dat zal de bank wel overtuigen.

Het bedrag dat je kan lenen hangt van bank tot bank af, dus daar zal je eens onderzoek naar moeten doen en zien welke bank je het meeste kan lenen. Maar wat nog belangrijk is zijn de kosten die je moet betalen. Deze variëren ook van bank tot bank, maar weet wel dat het JKP of jaarlijks kosten percentage bij een minilening hoger ligt dan bij een persoonlijke lening of nog andere leningen. Aangezien je sneller het geld ter beschikking moet hebben en de duurtijd van de lening niet zo lang is, gaan banken je op deze manier wat meer aanrekenen aan kosten. Jij bent dan wel snel geholpen, maar de lening kost je vrij veel.

Daar heb je niet altijd aan gedacht, aan de kosten die een minilening met zich meedragen. Je eerste nood is de herstelling van je auto of boiler laten doorgaan en dat achter de rug hebben, maar daarna moet je wel de minilening verder blijven betalen. En dat voor nog enkele maanden en mogelijk zelfs een volledig jaar. Heb je een stabiel inkomen en vaste job dan heb je niets te vrezen, maar moest je sowieso al de eindjes aan mekaar knopen dan moet je toch even opletten met een minilening aan te gaan. Je kan op de meeste websites van banken een simulatie uitvoeren om te zien hoeveel een minilening je zal kosten per maand. Met enkele muisklikken kan je het bedrag en termijn ingeven en je ziet onmiddellijk resultaat. Een bedrag komt tevoorschijn inclusief de kosten oftewel het jaarlijks kosten percentage.

Dus de aanvraag van een minilening kan snel gaan en de verwerking ook, als je alle nodige documenten kan voorleggen en een bank dus je dossier snel kan behandelen. De drempel om een minilening aan te vragen is zo laag geworden dat je op zowat elke banken website een simulatie kan uitvoeren. Zo kan je alles snel en makkelijk vergelijken en hoef je je zetel niet uit om je maandelijkse aflossing te zien van een minilening.

Klik hier om vandaag nog een minilening aan te vragen!

Ga na bij je bank van voorkeur wat alle voorwaarden zijn, en zorg dat je maandelijks budget niet in problemen komt. Een lening kan je uit de nood helpen, maar je moet dus ook nog voor een aantal maanden verder blijven betalen. Heb je het allemaal mooi uitgerekend, goed zo, ga dan de aanvraag verder invullen en dien je loonfiche en persoonlijke situatie in zodat de aanvraag officieel kan worden.

Let op: geld lenen kost ook geld.