Een minilening zonder loonstrook? Dat kan!

Zonder loonstrook wil zeggen dat je momenteel geen werk hebt. Dan zijn het altijd financieel moeilijk tijden, voor iedereen. Als je ook geen spaargeld hebt staan om op terug te vallen, dan moet je de eindjes echt wel aan mekaar knopen. Maar wat doe je dan als je toch geld nodig hebt. Je kan hiervoor niet altijd terug vallen op familie of vrienden, dus ben je op jezelf aangewezen. Wat je wel kan doen is een bank binnen stappen en een minilening aanvragen. Ook als je zonder werk zit. Hoe dat allemaal in mekaar zit kan je in dit artikel ontdekken.

Start hier de aanvraag van je minilening!

Blijf dus niet bij de pakken zitten als je een factuur moet betalen of een dringende herstelling aan je woning. Met een minilening zonder loonstrook kan je dus ook aan geld geraken. Minileningen gaan van 50 euro tot 1000 euro die je kan lenen bij eender welke bank. Je hoeft dus niet bij je huisbank te lenen. Het is nu perfect mogelijk een andere bank uit te kiezen. Je moet dan gewoon de terug betaling met die bank regelen. Dat gaat tegenwoordig allemaal via een automatisch proces, vaak via domiciliëring. Je kan alle bankkantoren afgaan en daar informatie vragen, maar een snellere en makkelijkere manier is via het internet. Aangezien alle banken een website hebben waarmee ze potentiële klanten willen informeren kan je daar dus ook terecht. Naast alle informatie over minilening kan je er ook de kosten en voorwaarden bekijken. Vaak liggen de kosten al vast, hier werken ze niet met percentages. Bijvoorbeeld om 50 euro te lenen betaal je 4 euro kosten en moet je dat terug betalen op 14 dagen tijd. Dit kan natuurlijk bank per bank verschillen, dat zal je wel zien. Je kan terecht bij de bekende grootbanken, maar ook de nieuwe recentere banken hebben minileningen in hun aanbod. Uiteraard zijn de internetbanken ook interessant om eens een kijkje te nemen. Zij werken uitsluitend via het internet. Heb je geen vaste computer in huis, dan kan je ook via de smartphone kijken. De websites van banken zijn voorzien om op elk apparaat bekeken te worden. Aan alles hebben ze gedacht.

Je kan dus een bedrag tussen de 50 en 1000 euro lenen, ook al heb je geen werk. Elke bank werkt anders, dus je zal de voorwaarden eens goed moeten bekijken. De aanvraag van de minilening kan je vaak ook al via het internet doen. Al je gegevens invullen via een formulier en dit doorsturen naar de bank. Mocht er een handtekening nodig dan krijg je een papieren contract thuis, welke je moet ondertekenen en terug sturen naar de bank. Alles verloopt eigenlijk op zeer korte termijn, dat is ook zo een voordeel van een minilening, de procedure is zeer eenvoudig en kan dus snel in orde zijn.

Start hier de aanvraag van je minilening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: geld lenen kost ook geld.