Kan ik een minilening krijgen als ik op de zwarte lijst sta? Ja hoor!

De zwarte lijst is voor banken zeer belangrijk. Daar staan alle mensen op die betaalproblemen hebben en dus in principe geen nieuwe lening meer kunnen krijgen. Mensen die nu in schuldbemiddeling zitten en dus geen vat hebben op hun inkomsten en uitgaven. Niet iedereen kan even goed om met geld en komt zo in de problemen. Maar zelfs als dan heb je nood aan nieuwe lening. Een mini lening als je op de zwarte lijst staat is wel nog mogelijk. Hoe zit dit allemaal in mekaar en kan jij ook nog een krijgen?

Start hier de aanvraag van je minilening!

Het kan nu eenmaal gebeuren dat je een gat in je hand hebt als het op geld aankomt. Teveel geld uitgeven terwijl je niet genoeg inkomsten daarvoor hebt. Dan heb je een lening lopen en neem je een nieuwe lening om die andere lening mee af te betalen. Het gaat dan vaak ook over aankopen die je helemaal niet nodig hebt. Een te dure auto, te dure kleding, spullen voor in huis die je eigenlijk niet kan gebruiken. En ga zo maar door. Ook aankopen via het internet en met een kredietkaart, waar je minder overzicht op hebt zijn vaak de boosdoeners. Dan wil je om alles recht te zetten nog eens een lening aanvragen maar zegt de bank neen. Daar sta je dan. Je kan nergens anders meer naartoe en de schulden blijven zich opstapelen. Als eerste hulp kan je dan nog een schuldbemiddeling aangaan. Zo betaal je nog steeds alle schulden af, maar een een maandelijks bedrag dat wel haalbaar is. De duurtijd hiervan is dan zo lang dat je even niet meer aan nieuwe leningen moet denken. Maar aangezien je in die situatie zit heb je het financieel ook niet al te best. En als je dan een onverwachte kost hebt die je niet kan betalen heb je een probleem.

De oplossing is dan een minilening, ook al sta je op de zwarte lijst. Er zijn tal van banken die je hierin willen helpen en je de mini lening zullen geven. Zo een mini lening gaat over bedragen van 50 tot 1000 euro. Dat lijkt niet zo veel, maar als het je kan helpen om een kost te betalen, dan zal je zeer blij zijn. Het is ook zo dat de kosten al vast liggen voor deze bedragen en dat gaat vaak over enkele euro’s. Alsook de termijn om af te betalen is zeer kort, vaak enkele dagen tot een maand. Je moet het geleende bedrag dan in één keer terug betalen inclusief de kosten. En vaak is alles ook snel geregeld, een mini lening aanvraag en goedkeuring duurt niet zo lang als eender welke andere lening. Een ideale oplossing dus als je op de zwarte lijst terecht bent gekomen, en toch wat geld nodig hebt.

Start hier de aanvraag van je minilening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: geld lenen kost ook geld.