Op 18 jaar een mini lening ontvangen: geen probleem!

Lijkt 18 je te jong om al een lening aan te gaan? Mochten we spreken over een persoonlijke lening of een autolening, dat zou inderdaad al jong zijn. Voor die soorten leningen heb je immers een inkomen nodig en dat is vaak nog niet het geval op je 18e. Maar wat wel kan is een minilening. Als jong volwassene heb je uiteraard ook geld nodig. Voor je hobby’s, sport, aankopen en misschien zelfs voor je gsm abonnement. De reden maakt niet zoveel uit, je hebt als 18 jarige geld nodig, dat kan perfect met een minilening.

Start hier de aanvraag van je minilening!

Als je naar school gaat, enkele hobby’s hebt en dus ook al heel wat uitgaven heb je constant geld nodig. Je ouders kunnen hier en daar wel bijspringen, maar dat mag geen vaste bron van inkomsten zijn. Soms moet je zelf eens iets kunnen bekostigen en dat kan met een minilening, ook al ben je 18 jaar. Als 18 jarige heb je mogelijk nog geen vast werk. Wel een vakantiejob gedaan of je hebt weekend werk. Maar dat geld zie je even snel weer buiten gaan. Net omdat je je uitgaven hebt heb je die inkomsten nodig. Het kan zijn dat je zelf je studiekosten moet betalen, dan is geld geen overbodige luxe. Een mnilening kan dan een oplossing zijn als je even een tekort aan geld hebt en een dringende betaling moet doen. Want die zijn er ook op je 18 jaar, vanaf dan voor de rest van je leven bijna. Spring een bank in naar voorkeur en vraag meer informatie over de minilening. Je zal dezelfde info te horen krijgen van iemand anders op oudere leeftijd. De voorwaarden blijven dezelfde en de afbetaal termijn ook. Je kan lenen van 50 tot 1000 euro die je op een vaste termijn en met vaste kosten moet terug betalen. Je moet dus zorgen dat je dat geld ook op korte termijn terug bij mekaar kan zien krijgen, want de bank wil dat geld uiteraard terug.

Om alles in orde te maken kan je in een kantoor alle formulieren ondertekenen, of alles regelen van uit je eigen huis met de computer. Aangezien banken allemaal een uitgebreide website hebben waar je veel informatie kan lezen maar ook een aanvraag kan doen voor een lening. In enkele klikken en in weinig tijd kan je dus de minilening aanvragen. Maar in nog minder tijd heb je het geld ook ter beschikking. Dat kan je laten storten naar eender welke bankrekening die je bezit. De kosten van een minilening liggen al op voorhand vast, daar kan je dus weinig aan veranderen. Maar dat schept ook wel de nodige duidelijkheid, zowel voor de bank als voor jou.

Start hier de aanvraag van je minilening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: geld lenen kost ook geld.