Sta je op de zwarte lijst? Jouw opties voor een lening.


Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/minilening_be/minilening.be/public/wp-content/plugins/seo-smart-links/seo-links.php on line 98

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/minilening_be/minilening.be/public/wp-content/plugins/seo-smart-links/seo-links.php on line 325

2 thoughts on “Sta je op de zwarte lijst? Jouw opties voor een lening.

 • 14 februari 2015 at 11:54
  Permalink

  Geachte,

  Na zes jaar schuldbemiddeling sta ik nog steeds op de zwarte lijst vermeld.Kan u me melden waar ik een minilening kan verkrijgen.

  Mvg,

  Rudi Dekegel.
  0498689706

  Reply
 • 3 maart 2015 at 15:12
  Permalink

  Geachte
  Ik stond op de zwarte lijst tot hier in februari van vroeger met mn ex vrouw. alles is op heden afbetaald.
  Mijn vraag is wanneer kan ik een lening terug aan vragen voor een huis te kopen met mijn huidige partner.

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: geld lenen kost ook geld.